Львівські правоохоронці затримали керівника підприємства, яка вимагала хабар за оренду

15:36 10 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: varianty.net

Як повідомили в середу у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, 40-річна керівник ТзОВ вимагала від приватного підприємця неправомірну вигоду у розмірі 7200 гривень за надання йому частини орендованого товариством приміщення розважального центру під облаштування ремонтної майстерні.

У прес-службі відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС повідомили сьогодні, 10 грудня, що львівські правоохоронці затримали керівника підприємства, яка вимагала хабар за оренду приміщення. У повідомленні також конкретизують:

«Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області спільно з обласною прокуратурою, 9 грудня, викрили 40-річну керівника ТзОВ, котра вимагала від приватного підприємця неправомірну вигоду у розмірі 7200 гривень за надання йому частини орендованого товариством приміщення розважального центру під облаштування ремонтної майстерні. Правоохоронці встановили, що це приміщення належить територіальній громаді міста Львова. 

Керівник ТзОВ за оренду приміщення вже кілька років не сплачувала. Загалом заборгованість сягнула 250 тисяч гривень.

Зловмисницю затримано згідно з ч.1 ст.208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.368-3 (підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) КК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна. Варто зазначити, що протягом 9 грудня працівники УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області викрили два факти одержання неправомірної вигоди».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів