Львівські патрульні зупинили позбавлених прав водіїв

09:48 15 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Двоє водіїв, яких суди позбавили прав за керування в нетверезому стані, натрапили на львівських патрульних.

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли, що цим водіям загрожує, відтак, штраф від п'ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до трьох років. Одного з цих порушників зупинили на автодорозі «Львів-Шегині» за те, що вінбув не пристебнутий паском безпеки.

«Посвідчення водія у 25-річного керманича автомобіля «Mercedes-Benz» не було. Як виявилося, він позбавлений прав ще 4 лютого 2019 року терміном на один рік Городоцьким районним судом за їзду в нетверезому стані. Оскільки в таких ліях вбачається ознаки складу злочину передбачених у раніше згаданій статті, патрульні після винесення постанов за пасок безпеки та відсутність страхівки, переди справу слідчим Пустомитівського відділу поліції», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Ще одного порушника зупинили на трасі «Львів-Краковець» за перевищення швидкості. Як виявилося, й 30-річний водій автомобіля «Mercedes-Benz» позбавлений Яворівським районним судом 29 вересня 2017 року посвідчення водія на три роки за керування напідпитку. Після винесення об’єднаної постанови за низку порушень, водія передали слідчим Яворівського відділку поліції, адже в діях громадянина були ознаки складу злочину передбаченого частиною 1 статті 382 Кримінального кодексу України», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів