Львівські патрульні затримали пасажира таксі – погрожував пістолетом

10:40 23 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот із відео на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Таксист відмовився везти клієнта, оскільки той перебував в стані алкогольного сп’яніння.

В управлінні патрульної поліції Львова повідомили в середу, 23 серпня: «Сьогодні близько опівночі патрульні отримали від таксиста виклик на вулицю Лісну, де невідомий чоловік погрожував йому пістолетом. Інспектори вирушили до місця події й подзвонили заявнику. Той повідомив, що невідомий сів в інше таксі та рухається вбік виїзду зі Львова, а він його переслідує на своєму автомобілі. Патрульні перебували з заявником на постійному зв’язку і він координував напрямок руху автомобіля з підозрюваним».

На автодорозі Київ-Чоп інспектори зупинили автомобіль таксі та надали вимогу повільно вийти всім з транспортного засобу. Водій та його пасажир вийшли з автомобіля. Чоловік, якого згодом упізнав заявник, спробував непомітно викинути в траву предмет, схожий на пістолет. Його затримали та одягнули а ннього кайданки. Водій таксі був наляканий та не знав, що його пасажира розшукує поліція. На місце події викликали слідчо-оперативну групу», – поінформували також в управлінні патрульної поліції Львова

«Згодом заявник повідомив, що конфлікт почався тоді, коли він приїхав на виклик, проте відмовився везти клієнта, оскільки той перебував в стані алкогольного сп’яніння. Тоді чоловік витягнув предмет схожий на пістолет на почав погрожувати. Таксист встиг втекти, а потім побачив що невідомий сів в інше таксі. 45-річного чоловіка доставили до відділу поліції, а предмет схожий на пістолет вилучили та передали на експертизу. Справу розглядають слідчі», – повідомили також на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували відео з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів