Львівські патрульні виявили підробки документів

14:15 5 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

В управлінні патрульної поліції Львівської області запевнили: «Від початку тижня патрульні виявили чотири випадки ймовірної підробки документів».

Про це повідомили в середу, 5 вересня, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «В понеділок під час перевірки документів у водія автомобіля «Opel Vectra» патрульні побачили, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу має. ймовірно, ознаки підробки. Інспектори перевірили автомобіль засіб в базі даних та встановили, що такий номерний знак є зареєстрованим на автомобіль «Toyota Avensis». Оскільки документ мав ознаки підробки, патрульні викликали слідчих Залізничного відділу поліції, які будуть встановлювати, чи дійсно в діях водія є ознаки злочину».

«Пізніше на автодорозі «Західний обхід міста Львова»патрульні зупинили автомобіль «КрАЗ», водій якого порушив правила дорожнього руху. Чоловік пред’явив посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Патрульний вирішив перевірити документи в базі даних та встановив, що за номером даного посвідчення числиться зовсім інша людина, а водій, який сидить за кермом взагалі немає права керувати транспортними засобами. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Пустомитівського відділу поліції», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Вчора екіпаж патрульних, який ніс службу на стаціонарному пості, зупинив транспортний засіб «Volvo», водій якого порушив правила дорожнього руху. Водій пред’явив інспекторам всі необхідні документи. Патрульний, який перевіряв посвідчення водія, побачив, що на документі є ще одна додаткова захисна плівка. Він зателефонував до чергової частини для перевірки. Виявилося, що такого посвідчення немає ні в одній базі даних. Водій повідомив, що нічого про це не знає. Оскільки документ мав ознаки підробки, патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу Пустомитівського відділу поліції», – розповіли також в управлінні патрульної поліції.

«Вчора ввечері, близько 21-ї години, неподалік міста Стрий патрульні зупинили автомобіль «Volkswagen», водій якого порушив правила дорожнього руху. Патрульні попросили пред’явити документи. Під час перевірки в інспектора виникла підозра, що документ не відповідає всім встановленим стандартам та вирішив зателефонувати до чергової частини. Там посвідчення водія перевірили в усіх базах та не змогли знайти ні в одній з них. Офіцери викликали на місце слідчих Стрийського відділу поліції», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів