Львівські патрульні оштрафували водія «Школярика»

11:40 11 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: Скріншот з відео

Львівські патрульні оштрафували водія шкільного автобуса, який вирішив не чекати на залізничному переїзді.

Про це повідомили в середу, 11 вересня, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «У соціальній мережі з’явилося відео, на якому водій шкільного автобуса, на залізничному переїзді, вирішив не чекати, допоки проїде потяг, виїхав на смугу зустрічного руху, та почав переїжджати. Він уже перетнув стоп-лінію. Це побачили водії та почали подавати звукові сигнали, адже потяг вже от-от був на переїзді».

«Водій автобуса в останній момент все ж зупинився та дочекався, допоки потяг проїде. На цю подію патрульна поліція Львівської області почала реагувати миттєво опісля звернення громадян», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Інспектори відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції Львівської області отримавши усі докази порушення правил дорожнього руху на залізничному переїзді водієм шкільного автобуса, приїхали до нього на роботу й поспілкувалися з водієм, супроводжуючими особами, перевірили, чи проходив даний чоловік медогляд. На нього склали протокол за частиною 3 статті 123 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил руху через залізничні переїзди вчинене під час надання послуг з перевезення пасажирів) та скерували матеріали до суду. Чоловікові видали тимчасовий дозвіл на керування транспортними засобами», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів