Львівські патрульні наздогнали викрадений автомобіль

14:30 27 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Інспектори 1-го батальйону управління патрульної поліції у Львівській області отримали в середу, 26 липня, повідомлення, що на вулиці Кривоноса незаконно заволоділи автомобілем «Mazda».

Про це розповіли:в п’ятницю, 27 липня, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також поінформували: «Всі екіпажі отримали орієнтування та опис транспортного засобу. Патрульні, які патрулювали на виїзді зі Львова побачили схожий автомобіль неподалік населеного пункту Гамаліївка. Його наздогнали, зупинили та встановили, що це дійсно той автомобіль, який викрали напередодні. На місці події працювали слідчі Галицького відділу поліції».

«Вчора екіпаж патрульних, який патрулював у Галицькому районі Львова отримав сигнал від системи «Рубіж», яка встановлена на службовому автомобілі та виявила автомобіль «Volkswagen», котрий перебуває у розшуку. Транспортний засіб викрали у місті Дніпро, ще у січні цього року. На вулиці Чорновола його зупинили та викликали слідчих.  В обох випадках транспортні засоби супроводили до відділів поліції, а причетних осіб передали слідчим», – повідомили також в управлінні патрульної поліції Львівської області та опублікували фотосвідчення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів