Львівська прокуратура відстоює у суді земельну ділянку

13:30 19 вересня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: promin.cv.ua

Львівська прокуратура відстоює у суді земельну ділянку вартістю майже чотири мільйони гривень.

Про це повідомили в четвер, 19 вересня, у прокуратурі Львівської області, де також розповіли: «У ході здійснення Львівською місцевою прокуратурою №2 представницької діяльності виявлено факт незаконного вибуття з власності громади міста земельної ділянки площею 0,35 га на вулиці Леннона. Керівник Львівської місцевої прокуратури №2 звернувся до суду із позовною заявою в інтересах держави до підприємства, у приватній власності якого перебувала ця земля.

«Прокурори вимагають витребувати з чужого незаконного володіння майно вартістю майже чотири мільйони гривень, а також скасувати державну реєстрацію права власності на земельну ділянку. Рішення про відчуження земельної ділянки міська рада не приймала, а державний акт на право приватної власності не видавала», – поінформували також у прокуратурі.

«Відтак, саме Львівська міська рада, у силу положень закону, є належним власником спірної земельної ділянки, яка вибула з її власності поза її волею. На даний час справа перебуває на розгляді в суді», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів