Львівська міськрада застерігає: «Соціальний працівник завжди повинен мати при собі посвідчення»

12:45 9 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vinnitsa.info

Як поінформували в четвер «Щоденний Львів» у прес-службі ЛМР, мешканці будинку на вулиці Масарика повідомили про підозрілих осіб, котрі представлялися соціальними працівниками.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 9 квітня, «Щоденному Львову»:

«Мешканців закликають бути обачнішими – справжній соціальний працівник завжди повинен мати при собі посвідчення. За інформацією Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, вчора мешканці будинку на вулиці Масарика, 3 повідомили про підозрілих осіб, які представлялись соціальними працівниками. Виконувач обов’язків директора ЛМЦСССДМ Оксана Рубай зазначила:

«Учора за повідомленням мешканців будинку на вулиці Масарика, 3 орієнтовно о 18.00 троє молодих чоловіків, представившись соціальними працівниками, проводили зібрання мешканців будинку. В той час, коли один псевдо-соціальний працівник розмовляв з мешканцями, інші двоє ходили по поверхах та щось роздивлялись. Застерігаємо громадян бути обачнішими.

Справжній соціальний працівник завжди повинен мати при собі посвідчення, а про будь-які збори за участю соціальних служб повідомляємо завчасно. Також варто додати, що зустрічі з мешканцями соціальні працівники завжди проводять разом з дільничними інспекторами та працівниками ЛКП».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів