Лікарі твердять, що львів’янин Вербицький помер від переохолодження (відео)

11:40 23 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: wikipedia.org

МВС повідомляє: «Одна з версій – група людей, які їздять Києвом та вихоплюють людей з хостелів, вивезли його».


Відео: ТСН.ua

Причиною смерті активіста Євромайдану зі Львова Юрія Вербицького, якого знайшли мертвим під Борисполем, стало переохолодження. До такого висновку дійшли лікарі, які оглядали тіло, повідомили у прес-службі ГУ МВС в Київській області.

«Причинно-наслідкового зв'язку між тілесними ушкодженнями, які є на тілі, та смертю немає», – повідомили у прес-службі міліції, яка запевняє також, що зараз встановлюються свідки, які можуть повідомити про обставини події, й додає: «Одна з версій – група людей, які їздять Києвом та вихоплюють людей з хостелів, вивезли його».

За фактом смерті Юрія Вербицького розслідується кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство). Як повідомлялося раніше, Юрій Вербицький зник два дні тому разом з іншим відомим активістом Ігорем Луценком. Згодом Луценко знайшовся, а Вербицького знайшли мертвим у лісі під Борисполем.

Про це повідомляє сьогодні, 23 січня, «ТСН.ua». Натомість «iVin» інформує в четвер:

«Львів’янина Юрія Вербицького викрали з Олександрівської лікарні Києва разом з активістом Ігорем Луценком. Чоловіків викрали невідомі молодики просто з кабінету лікаря, куди Луценко з Вербицьким потрапили, бо в останнього було пошкоджене око.

Ігорю Луценко вдалося врятуватися. Він розповідає, що їх спочатку допитували з елементами насилля, потім відвезли в ліс та «обробляли» окремо.

Луценко чув, що дуже сильно пресують Юрія, бо той – зі Львова. Для катів – це особлива каста ворогів. Потім полонених знову запхали в автобус та відвезли кудись з мішками на головах».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів