У Львові затримали командира взводу ДАІ – керував автомобілем у стані сильного алкогольного сп'яніння (відео)

09:15 11 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки ГО «Дорожній Контроль Львів» в інтернет-мережі «Facebook»

У прес-службі обласного управління Державтоінспекції запевнили, що правоохоронця, котрий керував автомобілем без документів та з ознаками алкогольного сп’яніння, притягнуто до адміністративної відповідальності.

На сторінці ГО «Дорожній Контроль Львів» в соціальній мережі повідомили (передаємо мовою оригіналу):

«Активісти злапали командира 2-го взводу ДАІ м. Львова Головчака Андрія, який керував автомобілем в стані сильного алкогольного сп'яніння. Andrii Pushkar:

08.05.2015 близько 22.30 - 22.40 на вул. Антоновича, журналістом ДК Львів, активістами Автомайдану Оновленого та Варта1 був затриманий командир 2-го взводу ДАІ м. Львова Головчак Андрій. Керівник ДАІ керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння (Renault Trafic ВС 0517ЕН). Відео: https://www.youtube.com/watch?v=3WC4jdSjjo4

Інформація про п'яного водія пролунала на рації Zello «Varta1». Активісти помітили п'яного чоловіка та жінку, які сіли у авто та почали рух по вул. В.Великого (Володимира Великого. – «ЩЛ») в сторону вул. Кульпарківської.

Характер руху водія був неадекватний, порушував правила дорожнього руху – не реагував на сигнали світлофору, на лінію розмітки та інші автомобілі. Створював аварійні ситуації і в самому кінці взагалі заснув за кермом.

Думали що весь цирк уже закінчився, але в працівника ДАІ включилась, та він захотів уникнути покарання. Почав заперечувати, що це він був за кермом, спочатку за кермо посадив жіночку, потім говорив, що водієм є його товариш, який приїхав на місце події, а вже перед самим освідчення появився його племінник, який почав стверджувати, що саме він перебував за кермом.

Даний водій вірить у свою безкарність. Дякуємо керівництву та працівникам МВС, які оперативно зреагували на виклик та оформили дорожнього хулігана».

Про це розповіли на сторінці ГО «Дорожній Контроль Львів» в інтернет-мережі «Facebook». Своєю чергою, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління ДАІ повідомили:

«Працівника міліції, котрий керував автомобілем без відповідних документів та з ознаками алкогольного сп’яніння, притягнуто до відповідальності. Співробітниками Державтоінспекції складено два протоколи про адміністративні правопорушення. За цим фактом також проводиться службове розслідування.

8 травня близько 22.30 години до львівських правоохоронців надійшло повідомлення від громадських активістів про порушення Правил дорожнього руху водієм автомобіля  «Renault Trafic». До місця події одразу ж прибули співробітники дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції. 

За попередньою інформацією, керував автомобілем «Renault» 41-річний працівник міліції, який перебував поза службою, у цивільному одязі. Від проходження експертизи на встановлення стану сп’яніння він відмовився. 

На чоловіка було складено два протоколи про адміністративні правопорушення – за частиною 1 статті 130 (Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння, а так само відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан сп’яніння), а також за частиною 1 статті 126 (Керування транспортними засобами особами, які не мають відповідних документів або не пред’явили їх для перевірки).  Наразі за цим фактом проводиться службове розслідування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів