Колишній нарколог торгував у Львові сильнодіючими речовинами

10:20 12 вересня 2019 р.

Будинок №2 на вулиці Чоловського у Львові, в якому, зокрема, розташований Галицький районний суд

Будинок №2 на вулиці Чоловського у Львові, в якому, зокрема, розташований Галицький районний суд
Фото: old.court.gov.ua

Слідчі Сихівського відділу поліції завершили досудове розслідування стосовно 62-річного львів’янина.

Про це повідомили в четвер, 12 вересня, в прокуратурі Львівської області, де також розповіли, що 62-річний львів’янин  підозрювався у вчиненні злочинів, передбачених частиною 1, частиною 3, частиною 4 статті 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) та частиною 1, частиною 3 статті 321 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України.

«Після звільнення із посади лікаря-нарколога одного із комунальних закладів міста, пенсіонер розробив схему торгівлі сильнодіючими лікарськими засобами. Для цього чоловік використовував підроблені рецептурні бланки №1 (ф-1), з нанесеними на них кліше та печатками. Фальшивки заповнював власноруч, а медикаменти закуповував у аптеках», – поінформували також в обласній прокуратурі.

«Наркозалежним продавав, переважно, «соннат». Правоохоронці зафіксували більше сотні епізодів злочинної діяльності. Обвинувальний акт з угодою про визнання винуватості скеровано до Галицького районного суду Львова», – повідомили також в обласній прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів