Керівник відділення банку на Львівщині привласнила більше 900 тисяч гривень

17:10 21 червня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: ilikenews.com.ua

Працівники управління захисту економіки у Львівській області спільно зі слідчими поліції з’ясували, що 51-річна керівник районного відділення одного з банків привласнила 2016-2018 роках 914,8 тисячі гривень.

Про це повідомили в п’ятницю, 21 червня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Зловмисниця за сприяння інших працівників фінансової установи отримала платіжні картки клієнтів, після чого перерахувала гроші з депозитів на їх поточні рахунки. А вже потім частинами знімала кошти та використовувала на власні потреби».

«Жінці повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених частинами 3,4 та 5 статті 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Їй обрано судом міру забіжного заходу – цілодобовий домашній арешт. Зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацією майна», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів