Керівник і касири банку на Львівщині привласнили чотири мільйони гривень

11:10 13 листопада 2018 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: storage.vse.rv.ua

Працівники управління захисту економіки спільно зі слідчими поліції з’ясували, що касири районного відділення одного з банків на Львівщині умисно внесли неправдиві відомості й склали неправдиві документи, які засвідчували факт наявності грошових коштів у касі відділення.

Унаслідок цього керівник відділення банку незаконно заволоділа коштами на суму 75,4 тисячі доларів та 56,6 тисяч євро, що, згідно курсу НБУ на час скоєння злочинів, становило чотири мільйони гривень. Відтак, зловмисницям було повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Рішенням районного суду колишніх працівниць банку засуджено до штрафу у розмірі двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати посади та займатися діяльністю, пов'язаною з несенням матеріальної відповідальності, протягом трьох років. Про це повідомили у вівторок, 13 листопада, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів