Іноземці вкрали на Львівщині банківський термінал

16:28 13 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

На Львівщині затримали «гастролерів» після крадіжки ними банківського терміналу.

Про це повідомили в п’ятницю, 13 грудня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли, що злодії, пошкодивши сьогодні 13 грудня близько 5.10 в одному зі селищ Дрогобицького району вхідні двері, проникли в приміщення відділення банку та викрали термінал самообслуговування. Працівники карного розшуку Головного управління Нацполіції Львівщини та Стрийського відділу поліції оперативно з’ясували їх місцезнаходження й затримали. До затримання були задіяні бійці спецпідрозділу КОРД.

«Особи зловмисників з’ясовано – ними виявились п’ятеро іноземців віком 26-42 роки та 40-річний громадянин України. Викрадений банківський термінал та інші речові докази у них вилучено. Також з’ясовано, що затримані причетні до щонайменше ще трьох подібних злочинів, скоєних на територіях Львівської та Івано-Франківської областей»,- –повідомив заступник очільника поліції Львівщини Тарас Сабанюк.

За цим фактом слідчі Дрогобицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, яка передбачає від трьох до шести років позбавлення волі.

Як інформував «ЩЛ», іноземці обікрали квартиру на Львівщині.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів