Іноземець поранив у Львові ножем 40-річного чоловіка

11:28 4 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки управління патрульної поліції Львівської області в інтернет-мережі «Facebook»

Патрульні затримали на вулиці Городоцькій 39-річного іноземця.

В управлінні патрульної поліції Львівської області розповіли в неділю, 4 березня: «Сьогодні вночі патрульні 4-го батальйону отримали повідомлення, що в одному з хостелів на вулиці Городоцькій чоловіку завдали проникаюче ножове поранення в ділянку серця. Інспектори оперативно прибули на місце та побачили громадянина, який був весь в крові, а в ділянці грудної клітки була колота-різана рана».

«Бригада швидкої медичної допомоги ще не приїхала, тому патрульні самотужки зупинити кровотечу й надали домедичну допомогу. Чоловік був при свідомості та розповів, що нападник побіг на третій поверх. Інспектори вирішили перевірити верхні поверхи, а коли почали підніматися, то до них підійшов очевидець події й показав двері, в які куди забіг імовірний злочинець», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

«Патрульні зайшли всередину й виявили чоловіка, який підходив за опису на нападника. На його куртці були сліди крові. Його затримали, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Згодом, в кімнаті де відбулася подія патрульні виявили кухонний ніж зі слідами крові», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«40-річного потерпілого госпіталізувала бригада швидкої медичної допомоги. Особу підозрюваного з’ясували в базі даних. Ним виявився 39-річний мешканець іншої країни. Вже пізніше він розповів патрульним, що дійсно в нього з потерпілим виник конфлікт, тоді він взяв ніж та завдав йому удар в грудну клітку. Згодом підозрюваного доставили до Галицького відділу поліції. Справу передали слідчим», – поінформували також на сторінці управління патрульної поліції Львівської області в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів