Громадянин РФ привіз на Львівщину нелегальних мігрантів

10:28 24 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

Прикордонники Мостиського загону затримали сімох нелегальних мігрантів, перевізника та його пособника.

Про це повідомили в середу, 24 жовтня, в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, де також розповіли: «Прикордонники відділу «Сянки» зупинили вчора на контрольному посту «Ужок» на автодорозі «Львів-Ужгород» на межі Львівської та Закарпатської областей для перевірки мікроавтобус «Рено». За кермом автівки перебував громадянин Російської Федерації 1992 року народження. З ним слідували громадянин Республіки Молдова 1985 року народження з документами та семеро громадян Народної Республіки Бангладеш».

«Паспортів та документів, які підвереджували б законність їхнього перебування в Україні, в інших іноземців не було. Відповідно, їх було затримано в адміністративному порядку з метою з’ясування обставин справи», – поінформували також в регіональному управлінні ДПСУ.

«Бангладешці підтвердили, що мали на меті нелегально дістатися країн Західної Європи. Відповідно, в їх діях вбачаються ознаки адміністративного правопорушення, передбаченого частиною другою статті 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України, вчинене групою осіб)», – розповіли також в регіональному управлінні ДПСУ.

«Прикордонники відправили працівникам поліції повідомлення про виявлення в діях молдаванина ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України). Стосовно громадянина РФ складено документи справи про адміністративне правопорушення за частиною 3 статті 206-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (незаконне перевезення іноземців та осіб без громадянства територією України), яка передбачає накладення штрафу від ста сімдесяти до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією транспортних засобів чи без такої», – повідомили також у Західному регіональному управлінні ДПСУ та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів