Громадянин РФ намагався підкупити українців

11:10 29 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Росіянин за 1500 доларів намагався «викупити» товариша у прикордонників.

Про це повідомили в понеділок, 29 липня, у Держприкордонслужбі України, де також розповіли: «Вчора авіарейсом з Мінська у пункт пропуску «Одеса-авіа» прибув громадянин Російської Федерації, якому було відмовлено в пропуску в Україну. В залі очікування перебував його товариш, який вирішив «владнати» ситуацію та запропонував прикордонникам грошову винагороду у сумі 1500 доларів за сприяння в пропуску до нашої країни його співвітчизника».

«Охоронці кордону категорично відмовились від неправомірної вигоди та оформили на хабародавця матеріали за частиною 3 статті 369 Кримінального кодексу України. Матеріали справи передані до військової прокуратури та Нацполіції», – поінформували також у Держприкордонслужбі України.

«Окрім того, працівники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби задокументували у минулі вихідні ще п’ять випадків пропонування хабарів іноземцями та нашими співвітчизниками. Від запропонованих коштів охоронці кордону відмовились та передали матеріали компетентним органам», – повідомили також у ДПСУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів