Громадська рада захищатиме від міліціонерів-правопорушників

11:16 5 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: izmail.es

Так заявив Олег Ільків, голова Громадської консультативної ради при ГУ МВСУ у Львівській області


Відео: Львівський прес-клуб

у відеопрограмі Львівського прес-клубу «Одне питання». Її записали ще до жорстокого розгону демонстрантів на Євромайдані.

Насамперед, жертва міліціонерів-правопорушників має прийти в головне управління МВСУ у Львівській області, яке розташоване у Львові на площі Григоренка. Там є приймальня громадян, де можна написати і подати заяву як на ім'я генерала, так і в Громадську раду. Розглядатимуть лише письмові документи, пояснив Олег Ільків.

Він також наголосив, що Громадська рада – колегіальний орган. «Майже на всіх наших засіданнях є начальник управління, тобто Олександр Вікторович Рудяк. Це питання скеровують паралельно йому для розгляду»,-зазначив Олег Ільків.

«Але ще краще, аби в пересічного мешканця не було проблем з міліцією, йому треба користуватися послугами професійного адвоката. Але якщо щось відбувається, то ми чекаємо на такі звернення і будемо реагувати»,- наголосив Олег Ільків.

"Щоденний Львів" писав, що Олег Ільків став головою громадської консультативної ради при ГУ УМВСУ у Львівській області на її на перших установчих зборах цієї осені.
На цих зборах затверджено кількісний склад ради, а саме 22 особи, які є представниками інститутів громадянського суспільства Львівщини. Після зборів відбулося перше засідання ради, на якому затверджено положення, на підставі якого буде працювати рада до 2015 року.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів