ГПУ заявила, що знає причетних до побиття Чорновіл

15:59 25 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Генпрокуратура запевняє, що «слідством встановлено дві особи, котрі, ймовірно, мають відношення до цієї події, та вивчається можлива причетність третьої».

Про це повідомив в ексклюзивному коментарі інформагенції «Українські Національні Новини» заступник Генерального прокурора України, процесуальний керівник провадження щодо побиття Тетяни Чорновіл – Роман Андрєєв. Він також розповів:

«Слідством вже встановлена марка автомобіля, його власник, та особа, яка має право керування цим автомобілем. На теперішній час встановлюється фактичне місце перебування цих осіб, та місце перебування автомобіля».

Роман Андрєєв повідомив також, що слідство вивчає відео з камер спостереження не тільки з місця події, але й по всій трасі «Київ-Бориспіль». За його словами, цілком можливо, що конфлікт розпочався на відстані декількох кілометрів від самого місця події. На уточнююче запитання про те, якої марки був автомобіль Роман Андрєєв повідомив, що це – чорний позашляховик 2004 року випуску.

Як інформував «ЩЛ», сьогодні вночі жорстоко побили журналістку Тетяну Чорновіл, котра зокрема цікавилася «новим Межигір'ям», причому це побиття анонсували за 8 годин до нього, активісти Євромайдану, протистуючи проти нього, заблокували МВС, а о 17.00 протестуватимуть журналісти Львова.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів