Голова ЛОДА просить прокуратуру перевірити діяльність «Львівського облавтодору»

16:36 6 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: vidomosti-ua.com

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, голова ЛОДА Олег Синютка підписав подання до прокурора області щодо перевірки діяльності керівництва ДП «Львівський облавтодор», у тому числі – фактів невиплати заробітної плати.

 У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 6 лютого, «Щоденному Львову», що голова ЛОДА Олег Синютка підписав подання до прокурора області щодо перевірки діяльності керівництва ДП «Львівський облавтодор», у тому числі – фактів невиплати заробітної плати. Про це йшлося сьогодні під час наради з керівниками райавтодорів.

Олег Синютка підкреслив: «З 11 млн. грн., які надійшли на рахунки облавтодору в січні, його керівництво навіть не виплатило працівникам ремонтно-дорожньої галузі зарплату за грудень. Хоча фонд заробітної плати становить 3 млн. грн. Це неприпустимо».

Голова ДОДА також зазначив, що скерував подання до Києва на притягнення винних посадових осіб до відповідальності за невиплату заробітної плати, в тому числі й за неналежний обсяг та якість виконаних робіт з ліквідації аварій, ної ямковості на дорогах області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів