Героїн везли на Західну Україну під виглядом рису: засудять іноземців

13:29 29 червня 2021 р.

Фото до новини

У м. Львові правоохоронці виявили понад 1 тонну героїну, орієнтована вартість якого за цінами «чорного ринку» становить близько 2,3 млрд грн. Судитимуть чотирьох іноземців.

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно чотирьох громадян Туреччини за фактом контрабанди наркотичних засобів в особливо великих розмірах за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 305, ч. 3 ст. 307 КК України).

Про це повідомила пресслужба прокуратури Львівської області, пише Dailylviv.

Як інформувала раніше Львівська обласна прокуратура, пише Dailylviv, обвинувачені контрабандою ввезли в Україну з Пакистану героїн, який під виглядом партії рису транспортували на Західну Україну з метою переправити його до країн Європейського Союзу.

Під час обшуку складів у м. Львові  правоохоронці виявили понад 1 тонну героїну, орієнтована вартість якого за цінами «чорного ринку» становить близько 2,3 млрд грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося співробітниками Управління СБУ у Львівській області, Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ та головного відділу БКОЗ СБУ у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів