Генпрокурор розпорядився притягнути до кримінальної відповідальності нардепа зі Львівщини (відео)

20:40 12 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: ukr.media

Народний депутат Володимир Парасюк повідомив у четвер: «У мене є дві повістки, за якими мене викликають в ГПУ по двох справах».

Народний депутат Ігор Луценко повідомив сьогодні, 12 листопада: «Щойно дізнався, що на нардепа-майданівця Володимира Парасюка Шокін розпорядився готувати подання про притягнення до кримінальної відповідальності. Задіяні найкращі фальсифікатори.  Також уже розпочата аналогічна робота по «Батьківщині». У зв’язку з Парасюком – питання: от так само більшості буде байдуже?».

Ігор Луценко написав це сьогодні, 12 листопада, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». Натомість тележурналісти передали в четвер:

«Народного депутата Володимира Парасюка викликають в Генеральну прокуратуру України (ГПУ) за двома кримінальними провадженнями. Про це сам Парасюк повідомив в ефірі телеканалу «112 Україна». Він також розповів:

«На даний момент у мене є дві повістки, за якими мене викликають в ГПУ по двох справах. Викликають до ГПУ як свідка. Перша повістка – це з питань лідера «Укропу» Геннадія Корбана, коли там відбувалася певна сутичка в суді. Але я думаю, що це справа замнеться відразу, тому що там реально ніхто нікого не бив.

Друга справа набагато серйозніше. Це сталося у Львівській області. До мене звернувся голова одного з лісгоспів про те, що зараз, на даний момент, один із слідчих львівського управління СБУ, веде незаконні слідчі дії в лісі, і при цьому вимагає хабар». 

Там досить заплутана історія з попереднім керівником, який вирізав величезну кількість лісу, і вони, щоб списати всі ті речі, просто зараз хочуть відкрити ту кримінальну справу, і ті всі пеньки повісити на нового керівника. Коли я виїхав на місце, то побачив, що людина неадекватна. Він не представляється, навіть хто він такий: або він представник СБУ, і що він там робить. Ми його доставили до Львівського управління СБУ.

Я завіз його в кабінет генерала Андрійчука. Генерал Андрійчук дав слово офіцера, що він буде покараний. Але сталося інакше: вони це розкрутили справу і передали сюди в Київ. І зараз вони звинувачують, що хтось когось там викрадав.

В даний момент я дізнався, що насправді (сталося. – Ред.). Цей генерал Андрійчук відправив цього слідчого СБУ, щоб він реально підтасував справу по цьому лісгоспу, просто на просто, щоб прикрити попереднього керівника, який працював в часи Януковича».

Це повідомлення передали сьогодні, 12 листопада, на телеканалі «112 Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів