Франківський райсуд Львова відкрив два провадження за позовами голови ЛОДА до газети «Експрес»

11:18 14 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: varianty.net

У них Ірина Сех просить суд зобов’язати видання спростувати наклепницьку інформацію стосовно неї.

Як повідомила сьогодні, 14 серпня, «Щоденному Львову» прес-служба обласної організації ВО «Свобода», Франківський районний суд міста Львова відкрив провадження у двох справах за позовом Ірини Сех до газети «Експрес». У повідомленні також конкретизують:

У позовах Ірина Сех просить суд зобов’язати видання спростувати наклепницьку інформацію стосовно неї. Зокрема, позивач вимагає спростування брехливої інформації, опублікованої в газеті «Експрес» у матеріалі під назвою «Прогульниця Сех і дві її зарплати», в якому стверджується, що начебто Ірина Сех отримує зарплати на двох посадах. 

В іншому позові Ірина Сех оскаржує наклепницьку інформацію, викладену в матеріалі під назвою «Губернаторка Сех знову говорить неправду». У цій статті, зокрема стверджується, що Ірина Сех була відсутня на частині пленарних засідань Верховної Ради України, при цьому, в дні цих засідань начебто була відсутня на роботі в Львівській обласній державній адміністрації.  Як зазначено в позовних заявах, опублікована інформація не відповідає дійсності, є неправдивою, порушує права позивача і завдає йому моральної шкоди. 

Нагадаємо, у травні 2014 року Ірина Сех подала на газету «Експрес» до суду за наклеп у публікації «Сех, перестань рубати ліс».  Раніше Ірина Сех виграла суд проти газети «Дзвони нації», яка опублікувала наклепницьку інформацію схожого змісту».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів