Фіскали відшкодували на Львівщини державі 1,4 млн. гривень збитків

13:30 20 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/sfs.lviv

Управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом ГУ ДФС у Львівській області провело впродовж п’яти місяців дослідження фінансово-господарської діяльності платників податків і склало 12 матеріалів з ознаками кримінальних правопорушень, 10 з яких – з ознаками кримінальних правопорушень у сфері публічних закупівель.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління ДФС у Львівській області, де також розповіли: «Матеріали досліджень передані в правоохоронні органі для розгляду та прийняття рішення. За результатами розгляду правоохоронними органами вказаних матеріалів в Єдиному реєстрі досудових розслідувань обліковано а’ять кримінальних правопорушень за предикатними злочинами (суспільно небезпечні протиправні діяння, що передували легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом)».

«Загальна сума встановлених збитків – 6617 тисяч гривень. Внаслідок вжитих організаційних та практичних заходів відшкодовано збитків за кримінальними правопорушеннями на суму 1449 тисяч гривень», – поінформували також в обласному управлінні ДФС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів