Електронна петиція закликає президента Зеленського як корупціонера піти з посади

14:28 8 липня 2020 р.

Фото до новини

Президент Володимир Зеленський зізнався, що не задекларував величезну суму доходів від продажу ОВДП і цим порушив Закон "Про запобігання корупції".

18 квітня 2019 року у програмі "Право на владу" Володимир Зеленський пообіцяв подати у відставку, якщо порушить Закон. Цим він обнадіяв і здобув підтримку 73% виборців у другому турі, який пройшов через 4 дні після тієї заяви.

7 липня 2020 року президент Володимир Зеленський признався, що не задекларував величезну суму доходів від продажу ОВДП і цим порушив Закон "Про запобігання корупції".

Звертаємося до пана Президента із закликом дотримувати слова і подати у відставку, або визнати, що за 4 дні до другого туру 18 квітня 2020 року він збрехав своїм виборцям. Таку петицію до Президента сьогодні зареєстрував на сайті електронних петицій Віктор Уколов, журналіст, політик, екснародний депутат, народжений у Дрогобичі на Львівщині. 

"Володимир Олександрович неодноразово підкреслював, що відрізняється від старих політиків. Ми хочемо побачити підтвердження цим гучним заявам. Якщо пообіцяв, то іди!", - закликає петиція, яку підписали вже майже 600 осіб з необхідних 25 тисяч упродовж 90 днів.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів