Електоопора зупинила на Львівщині викрадача автівки

18:00 15 серпня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: facebook.com/groups/varta1.official

57-річний житель Турківського району, керуючи викраденими «Жигулями», скоїв зіткнення з електоопорою, після чого втік з місця ДТП.

Про це повідомили в четвер, 15 серпня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли: «14 серпня в Турківське відділення поліції за допомогою звернувся 73-річний житель одного із сіл району. За словами заявника, близько опівдня він, залишивши свій автомобіль «ВАЗ 2104», зайшов у магазин за хлібом, а коли повернувся,  виявив, що машини на місці немає».

«Невдовзі правоохоронці розшукали викрадені «Жигулі» на дорозі неподалік села. У повороті зловмисник не впорався з керуванням, з’їхав з проїзної частини та скоїв зіткнення з електроопорою, після чого втік з місця події», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Як з’ясували правоохоронці, до скоєння злочину причетний 57-річний житель району. Стосовно нього відкрито відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом), яким передбачене позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів