Доручили позбавити життя 15 людей - пояснення вбивці, якого затримали поліціянти (відео)

21:36 7 листопада 2020 р.

Фото до новини

Сьогодні, за підозрою у вбивстві двох людей поліція у Кривому Розі затримала 37-річного чоловіка. Крім вбивства двох чоловіків, нападник поранив ножем ще вісім людей, серед яких - 8-річний хлопчик.

Про це інформує поліція Дніпропетровської області, пише Dailylviv.

7 листопада близько 15:20 до поліції надійшло повідомлення про невідомого чоловіка, який на вулиці у Металургійному районі Кривого Рогу кидався на людей з ножем.

Жертвами зловмисника стали випадкові перехожі, яким чоловік завдав численні ножові поранення. У підсумку двоє осіб померли на місці, а вісім доставлені до лікарні.

Нападника затримали та доставили до Криворізького відділу поліції. Ним виявився місцевий мешканець 1983 року народження. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Працівники поліції з’ясовують всі обставини справи.

Свої вчинки чоловік, якого затримали, мотивує релігійними причинами. За словами затриманого, Бог йому наказав позбавити життя 15-ть людей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів