Держпродспоживслужба Львівської області не повідомляє про штрафи за порушення протиепідемічних заходів

15:50 22 червня 2020 р.

Фото до новини

Про порушення працівники служби інформують органи місцевої влади і поліцію, а порушникам надають пропозиції.

Держпродспоживслужба Львівської області продовжує позапланові заходи державного нагляду за дотриманням на об’єктах протиепідемічних заходів у період карантину. Територіальними органами за період з 12.06 по 19.06.2020 року здійснено 883 заходів нагляду (контролю). За результатами перевірок порушення виявлено на 157 об’єктах. До порушників застосовувались заходи реагування: надано 164 пропозиції, у 18 випадках виявлених порушень інформувались органи місцевої влади та у 6 - органи Національної поліції.

За зазначений період перевірено:

– 49 агропродовольчих ринків. За результатами виявлених незначних порушень на 15-ти ринках складені акти з  пропозиціями щодо усунення недоліків.  Порушення недотримання протиепідемічних вимог були виявлені на ринках ТзОВ «Ринок Привокзальний», ТзОВ «Добробут», ТзОВ «Біля універмагу», ТзОВ «Тополя-1», м. Львова; на ринках мм. Стрий; Червоноград, Дрогобич, Стебник, Борислав, в Бродівському,  Старосамбірському, Городоцькому, Жовківському районах. Недоліки по ринках усунуті в ході перевірок. При виявленні порушень на ринках  м. Стрий,  в Жовківському  та Городоцькому районах інформувались органи місцевої влади та при виявленні стихійної торгівлі інформувались органи Національної поліції м. Стрия та Жовківського району.

– 428 об’єктів торгівлі продовольчими товарами, порушення виявлено на 98 об’єктах. В 9 випадках порушень інформувались органи місцевої влади (Трускавецька міська рада, Старосамбірська та Самбірська РДА.  Надано 98 пропозицій;

– 218 об’єктів торгівлі непродовольчими товарами, порушення виявлено на 33 об’єктах, надано 33  пропозицій. У 2 випадках порушень інформувались органи місцевої влади (Трускавецька міська рада та Самбірська РДА).

– 62 заклади громадського харчування, порушення виявлено на 5 об’єктах. Надано 5 пропозицій, проінформовано Самбірську РДА;

– 30 перукарень та салонів краси, на 4 об’єктах виявлені порушення, надано 4 пропозицій, у 1 випадку виявлених порушень інформувалась Трускавецька міська рада.

Такий текст повідомлення сьогодні з'явився на сайті Держпродспоживслужби у Львівській області.

"Щоденний Львів" повідомляв, що на Львівщині на території 50 га розкидані тваринні відходи.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів