Державна фіскальна служба України закликає львів’ян не піддаватися на провокації псевдоподатківців

22:18 12 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: demotivators.org.ua

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління ДФС, псевдоподатківці вимагають від громадян грошові кошти за вирішення різного роду питань – для виключення із «списків», для «непроведення перевірок».

«Управління власної безпеки Головного управління ДФС у Львівській області просить громадян не піддаватися на провокації», – повідомили сьогодні, 12 березня, в прес-службі обласного управління Державної фіскальної служби, конкретизуючи при цьому:

«Управління власної безпеки ГУ ДФС у Львівській області інформує громадськість Львівщини про те, що останнім часом до платників податків області телефонують невідомі особи від імені начальника ДПІ у Галицькому районі м. Львова та начальника ДПІ у Франківському районі м.Львова ГУ ДФС у Львівській області. Псевдоподатківці, котрі користуються номерами мобільних телефонів 095-751-80-25 та 068-160-17-04, вимагають від громадян грошові кошти за вирішення різного роду питань, як приклад: для виключення із «списків», для «непроведення перевірок» та інше. Управління власної безпеки ГУ ДФС у Львівській області просить платників податків не піддаватись на подібні провокації та повідомляти про кожний такий випадок за телефонним номером (032) 297-36-09».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів