Досконалий підробник будь-яких посвідчень і документів взяв відпустку

08:13 26 січня 2024 р.

Фото до новини

Останній фальшивий документ він продав за 15 тисяч гривень та відправив замовнику поштою.

Максимально подібні на справжні - затримали чоловіка, який підроблював документи на продаж. Про це повідомив начальник слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, пише DailyLviv.com.

Паспорт, диплом, довіреність на автомобіль, водійське посвідчення або документи на землю - замовити та купити їх через оголошення в телеграм-каналі пропонував 53-річний киянин. 

Цей чоловік навчився досконало підроблювати будь-які посвідчення та документи. Голографічні елементи наносив так, що вони повністю імітували справжні - знайти відмінності виявилося не так легко навіть фахівцям. В ході розслідування з'ясувалося, що до такої досконалості він йшов багато років, вивчав всі нюанси та використав ці знання для створення підробок.

Читайте також: Підробили право власності та продали квартиру у центрі Львова вартістю ₴4 млн

Останній фальшивий документ він продав за 15 тисяч гривень та відправив замовнику поштою. Та цей покупець вже заздалегідь був підготовлений оперативниками й конфіденційно співпрацював з поліцією. Оперативна закупівля пройшла успішно, тепер торговець фальшивими документами має офіційний статус підозрюваного. Йому загрожує від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.

Справу розслідуємо під процесуальним керівництвом Харківської обласної прокуратури, при оперативному супроводженні Харківського управління ДВБ Нацполіції.

Читайте також: На Львівщині підробили пенсійне посвідчення для військовозобов'язаного

На Львівщині та у Києві викрили масштабне виробництво підробленої оливкової олії та соусів італійських марок

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів