Біля кордону з Румунією затримали мікроавтобус з 34 порушниками

19:59 8 березня 2024 р.

Фото до новини

Правоохоронці зупинили чоловічий рейс в Румунію вартістю 340 000 євро.

Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, пише DailyLviv.com.

У рамках відкритого кримінального провадження співробітники оперативних підрозділів Чернівецького прикордонного загону спільно з представниками СБУ успішно реалізували оперативну інформацію та припинили спробу незаконного перетину державного кордону великою групою осіб.

На ділянці відділу «Порубне», після короткого переслідування, правоохоронці зупинили мікроавтобус, у вантажному відсіку якого в бік кордону прямувало 34 чоловіки. Під час затримання порушники вели себе зухвало та не виконували законних вимог прикордонників. Правоохоронцям довелося застосувати заходи фізичного впливу.

Як з’ясувалося, пасажири мікроавтобуса є громадянами України, мешканцями 12-ти різних областей, віком від 25 до 40 років.

Керував транспортним засобом чоловік, який підозрюється в організації незаконного переміщення осіб та певний час перебуває в полі зору оперативників Держприкордонслужби України. Організатор зібрав клієнтів за допомогою одного з месенджерів. За доставку до Румунії в обхід пунктів пропуску кожен з пасажирів заплатив по 10 тисяч євро.

Організатору загрожує від 3 до 9 років позбавлення волі за статтею 332 Кримінального кодексу України.

Стосовно інших затриманих складені документи адмінпровадження.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів