Бійці спецпідрозділу КОРД затримали у Львові наркоторговців

14:00 16 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Працівники Управління протидії наркозлочинності поліції Львівщини спільно з працівниками Сихівського відділу поліції та за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2 викрили діяльність організованої групи, учасники якої займались збутом на території міста Львова таблеток «Subutex», які містять у собі наркотичний засіб «бупренорфін», а також психотропної речовини «амфетамін»,

Про це повідомили в четвер, 16 травня, в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, де також розповіли: «До затримання двох зловмисників – організатора групи, 45-річного львів’янина та одного з  виконавців – були залучені бійці спецпідрозділу КОРД. До складу злочинної групи входило п’ятеро осіб – організатор та четверо виконавців віком 28, 29, 30 та 35 років. Усі вони мешканці Львова, раніше притягувались до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з наркотиками, а також за крадіжки, хуліганства, шахрайства».

Заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Тарас Сабанюк зазначив: «Злочинну діяльність цієї групи ми документувати протягом кількох місяців. Наркотичні та психотропні засоби вони збували на території Львова. Після затримання організатора та одного з виконавців були проведені санкціоновані обшуки, під час яких вилучено та скеровано на експертизу таблетки «Subutex», «амфетамін», а також кошти, виручені від збуту препаратів. Усім учасникам злочинної групи вже повідомлено про підозру у скоєнні злочину, двоє зараз перебувають під вартою».

«Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 2 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, триває. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів