Безробіття змусило 32-річну львів’янку красти продукти харчування в торговому центрі

12:02 3 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Як повідомили в суботу у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, до Пустомитівського райвідділу міліції, звернувся 39-річний працівник одного з торговий центрів району, котрий повідомив, що з приміщення закладу викрали продукти харчування на загальну суму 650 гривень.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 3 січня, що до Пустомитівського райвідділу міліції, звернувся 39-річний працівник одного з торговий центрів району, котрий повідомив, що з приміщення закладу викрали продукти харчування на загальну суму 650 гривень. Встановлено, що до скоєння крадіжки причетна 32-річна львів’янка, котра ніде не працює.

Викрадені продукти у неї вилучено. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів