Батько застрелив на Львівщині сина

10:30 27 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

У четвер, 27 лютого, близько 00.30 до поліції надійшло повідомлення від медиків, що, прибувши на виклик у житловому будинку в одному зі сіл Золочівського району Львівщини, вони виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням без ознак життя.

Про це розповіли в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також поінформували, що на місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що в 34-річного місцевого жителя стріляв його 60-річний батько.

Слідчі відкрили за цим фактом кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вона передбачає позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років.

Начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області поліції Василь Віконський повідомив: «Вночі між родичами виник побутовий конфлікт, під час якого батько, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, вистрелив у сина з мисливської гладкоствольної рушниці. Медики вже з’ясували, що у крові батька було більше двох проміле алкоголю. Знаряддя вбивства вилучено, будемо встановлювати походження рушниці і чи на законних підставах вона зберігалась. Зловмисник затриманий».

Як інформував «ЩЛ», керівництво військової частини у Львові приховало вбивство.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів