«Армія» терористичного угруповання «ЛНР» сформована з кримінальників, у тому числі – зі Львова, – найманець

15:38 8 грудня 2014 р.

«Заступник начальника протиповітряної оборони» фейкової республіки Владімір Муратов – посередині

«Заступник начальника протиповітряної оборони» фейкової республіки Владімір Муратов – посередині
Фото: ura.ru

За словами «заступника начальника протиповітряної оборони» в бандформуванні фейкової республіки Владіміра Муратов, на Донбасі місцеві чоловіки не хочуть воювати й втікають до Росії.

Російський найманець зі Свердловської області РФ Владімір Муратов, який «обіймає посаду заступника начальника протиповітряної оборони» в «армії» терористичного угруповання «ЛНР», підтвердив в інтерв'ю інтернет-виданню «URA.RU», що на Донбасі воюють багато «добровольців» із РФ, причому серед них переважають кримінальники. За його словами, місцеві чоловіки там не хочуть воювати і втікають до Росії.

Російський найманець також розповів: «Тут бували випадки, коли місцеві парубки одягали спідницю, щоб перейти на територію РФ, а не захищати рідну землю. Доводилося роздавати брошури, розклеювати оголошення з номерами телефонів про те, що у війська потрібні молоді здорові хлопці.

У зв’язку з вищесказаним, до бандформувань потрапили злочинці, ними там не гребують, а беруть усіх бажаючих. Зараз на фронті багато людей, яким довіряють зброю, а вони злочинці.

Ви здивуєтеся, коли дізнаєтеся про те, скільки на передовій сиділи. Один з польових командирів, «Одеса», за його словами, шість разів відсидів.

Ну і контингент бійців підібраний відповідний, у тому числі з Харкова, зі Львова: ті, хто перебігли. Нічого, воюють.

Також російський найманець повідомив, що серед бойовиків «ЛНР» багато ідейних найманців, але, «є й люди, які прийшли тупо заробити». «Бойові підрозділи теж абсолютно різні: частина підрозділів живе досить добре – постійно отримує гуманітарну допомогу з РФ, їх нагодували-одягли-взули, дали розвантаження. А є підрозділи, у яких це не налагоджено, і там все сумно», – зазначив Муратов.

За словами російського найманця, Мінські угоди для бойовиків були лише підготовкою до боїв. Він пояснив: «Нам потрібно стати професійною армією. Мінські угоди – це був просто спосіб відтягнути час, щоб сторони підготувалися до подальших бойових дій. Ось, готуємося».

Про це Муратов розповів в інтерв'ю виданню «URA.RU», витяги з якого передає сьогодні, 8 грудня, інтернет-портал «Преса України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів