Апеляційний суд Львівської області охоронятимуть цілодобово

22:37 2 грудня 2019 р.

Фото до новини

Сьогодні, 2 грудня, співробітники територіального управління Служби судової охорони у Львівській області взяли під свою постійну охорону приміщення Львівського апеляційного суду.

Про це інформують у територіальному управлінні Служби судової охорони у Львівській області

Це - перше приміщення суду у Львові, яке перейшло під охорону Служби судової охорони. Урочистості з нагоди взяття під охорону першого суду Львівщини відбувалися в приміщенні Апеляційного суду за участі голови суду Петра Каблака та начальника територіального управління Служби судової охорони у Львівській області полковника Служби Володимира Семенини.

Традиційно всіх працівниць судових установ та відвідувачок суду співробітники Служби судової охорони привітали квітами.

 Довідка 

Вища рада правосуддя 4 квітня 2019 року затвердила Положення про Службу судової охорони № 1051/0/15-19.

Служба судової охорони – державний орган, що через свої підрозділи підтримує громадський порядок у суді; запобігає проявам неповаги до суду та припиняє такі прояви; охороняє приміщення й інше майно судів, органи судової влади; забезпечує державний захист суддів, працівників апаратів судів та їхніх родин, а також гарантує безпеку учасників судового процесу (ст. 160 Закону України «Про судоустрій і статус суддів»).

Служба судової охорони підзвітна Вищій раді правосуддя та підконтрольна Державній судовій адміністрації України, та складається з центрального органу управління (Центральний апарат) і територіальних підрозділів (територіальні управління) Служби.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів