Анонімне повідомлення про «замінування» у Львові ТРЦ «King Cross Leopolis» не підтвердилося

17:55 28 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласного управління МВС, з приміщень торгового-розважального центру було евакуйовано близько 500 працівників та понад 2500 відвідувачів.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС повідомили сьогодні, 28 квітня

«28 квітня, на оперативний номер «102» зателефонував невідомий чоловік та повідомив про те, що найбільший торгово-розважальний центр на Львівщині заміновано. На місці працювали представники слідчо-оперативної групи міліції, кінолог,вибухотехніки та експерти Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру обласного управління МВС, а також представники інших служб, які задіюються у таких випадках.

З приміщень торгового-розважального центру було евакуйовано близько 500 працівників та понад 2500 відвідувачів. Після ретельного обстеження приміщень торгового комплексу та прилеглої до нього території, працівники міліції вибухівки та вибухонебезпечних предметів не виявили.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України, яка  передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років. Проводяться заходи з метою встановлення особи аноніма, котрий надав неправдиве повідомлення про замінування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів