38-річного львів’янина засуджено за ухилення від мобілізації з іспитовим строком

12:00 24 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 17tv.com.ua

Як повідомили у вівторок в прес-службі обласної прокуратури, вироком Сихівського районного суду 38-річного громадянина визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення за статтею 336 Кримінального кодексу України – ухилення від призову за мобілізацією.

На Львівщині винесено черговий вирок за ухилення від призову за мобілізацією. Вироком Сихівського районного суду міста Львова 38-річного громадянина визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення за статтею 336 Кримінального кодексу України – ухилення від призову за мобілізацією.

Останній, отримавши повістку та будучи згідно з висновком військово-лікарської комісії придатним до проходження військової служби, без поважних причин у визначений час не прибув до Галицько-Франківського об’єднаного районного військового комісаріату, таким чином ухилився від призову. Судом затверджено угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та обвинуваченим, та засуджено останнього до двох років позбавлення волі з іспитовим строком один рік.

Про це повідомили сьогодні, 24 березня, в прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів