2,35 і 3,04 проміле. У Львові затримали водія та водійку в стані сильного сп'яніння

10:55 5 вересня 2024 р.

Фото до новини

Водії вчинили ДТП у місті.

Про це повідомила патрульна поліція Львівщини, пише DailyLviv.com.

Перший випадок трапився днями на вулиці Морозенка. Водій автомобіля Mercedes-Benz 318 порушив ПДР і не зупинився на вимогу поліціянтів. 

Керманич почав втікати і не впоравшись з керуванням врізався у перешкоду. 38-річний водій мав ознаки алкогольного спʼяніння. Перевірку погодився пройти у медичному закладі — 2,35 проміле.

На нього склали постанову за порушення ПДР та три протоколи: за не виконання вимог про зупинку, за скоєну ДТП та за керування транспортним засобом в стані спʼяніння.

Другий випадок ми зафіксували на вулиці Замарстинівській. Керманичка автомобіля Peugeot 107 вʼїхала в припаркований автомобіль Honda Accord та поїхала з місця автопригоди. 

Згодом повернулася пішки, аби знайти керманича розбитого авто і натрапила на нас. Жінка мала ознаки сильного алкогольного спʼяніння. Перевірка на пристрої "Драгер" показала результат 3,04 проміле.

Порушниця отримала три протоколи: за скоєну ДТП, за залишення місця події та за керування транспортним засобом в стані спʼяніння.

До слова, за 8 місяців цього року через нетверезих водіїв сталося 150 ДТП з потерпілими, в яких травмувалося 207 осіб і, на жаль, 18 людей загинуло.

Поліціянти області склали 6684 протоколів на водіїв у стані спʼяніння.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів