Здійснив 1000 стрибків з парашутом. Львів прощається з десантником Віктором Комарніцьким

17:41 12 липня 2024 р.

Фото до новини

З перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації добровільно став на захист держави від російських окупантів.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

У суботу, 13 липня, Львів попрощається з військовослужбовцем Віктором Комарніцьким, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну. Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Віктора Комарніцького поховають о 15:00 на Личаківському кладовищі. Перед цим із захисником попрощаються у місті Самбір та місті Хирів, що на Самбірщині.

 

Завантажити фото

Віктор Комарніцький (16.10.1968-06.07.2024). Вінничанин.

Навчався у місцевій загальноосвітній школі №13. Здобув освіту у державному навчальному закладі «Вище професійне училище №7 м. Вінниці».

Протягом 1986-1990 років проходив службу в складі 39-ї окремої десантно-штурмової бригади в місті Хирів Львівської області.

Навчався у «школі прапорщиків» у м. Гайжунай (Литовська Республіка), також брав участь у бойових діях на території Нагірного Карабаху.

З 1991 року проходив військову службу спершу у 224-му навчальному центрі повітрянодесантних військ, згодом – у складі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади.

Після повернення до цивільного життя з 1999-го року почав займатися промисловим альпінізмом закордоном, а згодом на Львівщині та Вінниччині. Був винятково відданим повітрянодесантним військам, впродовж свого життя здійснив близько 1000 стрибків з парашутом. Його життєвим кредо було «Ніхто крім нас!».

З перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації добровільно став на захист держави від російських окупантів. Спершу проходив військову службу на Хмельниччині, згодом боронив суверенітет держави на Харківському напрямку у складі 13-го окремого батальйону Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України.

У Віктора Комарніцького залишилися мама, дружина, троє дітей та дві онучки. 

 


Завантажити фото

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів