Відзначений за мужність. Львів прощається з Богданом Грицківим

18:20 17 липня 2024 р.

Фото до новини

У Богдана Грицківа залишилися мама, дружина та двоє дітей.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

У четвер, 18 липня, Львів попрощається з військовослужбовцем Богданом Грицківим, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну. Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону захисника розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають воїна на Личаківському кладовищі. 

Біографічна довідка захисника

Богдан Грицків (29.04.1989-10.07.2024). Львів’янин.

Навчався у середній загальноосвітній школі №32. Здобув освіту спершу у Технологічному фаховому коледжі Національного лісотехнічного університету України, згодом вступив до Національного університету «Львівська політехніка».

Після завершення навчання обіймав посаду продавця-консультанта у товаристві з обмеженою відповідальністю «Фокстрот». З 2012 року працював у Львівському міському комунальному підприємстві «Львівводоканал», пройшов шлях від водія до провідного інженера відділу ремонтно-будівельних робіт і благоустрою. У вільний час захоплювався футболом. Був надзвичайно людяною, працелюбною та відповідальною людиною.

З початком повномасштабного вторгнення став на захист держави від російських окупантів. Виконував бойові завдання із захисту суверенітету та територіальної цілісності держави на Харківщині у складі 42-ї окремої механізованої бригади оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. За особисту мужність був неодноразово відзначений військовим командуванням.

У Богдана Грицківа залишилися мама, дружина та двоє дітей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів