З перших днів війни добровільно став на захист Батьківщини. Львів прощається з Юрієм Ломовим

17:07 25 жовтня 2024 р.

Фото до новини

У Юрія Ломова залишилися мама, дружина та 7-річний син.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

У суботу, 26 жовтня, Львів попрощається з військовослужбовцем Юрієм Ломовим, який віддав життя у бою з російськими окупантами, захищаючи Україну. Мерія закликає мешканців та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону воїна розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла. Опісля, орієнтовно об 11:30, відбудеться загальноміська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають Юрія Ломова на Личаківському кладовищі у Львові.  

Юрій Ломов (05.05.1986-16.10.2024). Львів’янин.

Навчався у середній загальноосвітній школі №63 м. Львова, згодом вступив до вищого професійного училища №20. Вищу освіту здобув в Українській академії друкарства. Проходив військову службу при Генеральному штабі Збройних Сил України.

Після завершення служби займався ремонтом колекційних годинників.

З перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації добровільно став на захист Батьківщини від окупантів. Брав участь в обороні Києва, згодом вступив до складу 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка та боровся з окупантами в районі Авдіївки. Впродовж останнього періоду виконував бойові завдання із захисту суверенітету та незалежності держави у лавах 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

У Юрія Ломова залишилися мама, дружина та 7-річний син.

Нагадаємо, сьогодні Львівщина віддала останні військові почесті молодшому сержанту Георгію Кравцуну.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів