Війну зустрів на передовій. Львів прощається з 22-річним Любомиром Мацюком

19:08 20 вересня 2024 р.

Фото до новини

У Любомира Мацюка залишилися батьки, дружина, двомісячна донька та брат.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

У суботу, 21 вересня, Львів попрощається з військовослужбовцем Любомиром Мацюком, який захищав Україну від російських окупантів. Мерія закликає містян долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону воїна Любомира Мацюка відбудеться о 12:00 на Личаківському кладовищі.

Любомир Мацюк (14.05.2002-16.09.2024). Уродженець міста Кам’янка-Бузька Львівської області.

Навчався в опорному закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 ім. Івана Франка Кам'янка-Бузької міської ради Львівської області. Здобув освіту у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу.

Після завершення навчання працював у ресторанній сфері. Захоплювався рибальством, футболом, кулінарією та лижним спортом.

У 2021 році за власним бажанням підписав контракт зі Збройними Силами України. Початок повномасштабного вторгнення рф зустрів на передовій. Боровся із російськими загарбниками у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ ЗСУ на Донеччині та Луганщині. Отримав складне поранення під час виконання бойового завдання у Золотому Луганської області.

У Любомира Мацюка залишилися батьки, дружина, двомісячна донька та брат.

 

 

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів