У «Зеленому Львові» сподіваються відкрити Меморіал Героїв Небесної сотні в лютому

17:15 17 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Львівській міськраді запевнили: «До завершення основних робіт з будівництва Меморіалу пам’яті Героїв Небесної сотні залишилося вже менше місяця».

Про це повідомили в четвер, 17 січня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Роботи вже виконано на суму близько двох мільйонів гривень. Зокрема, готова стела, здійснюється її покриття спеціальним металом кортеном. Залито фундамент під оглядові майданчики та проводяться роботи з гравірування портретів Героїв Небесної сотні на нержавіючій сталі».

Заступник директора комунального підприємства «Зелений Львів» Андрій Шульський зазначив: «Зараз монтують кортен на металоконструкцію, виготовляють портрети, їх гравірують на нержавіючому металі. Думаю, до 19 лютого вже буде змонтовано повністю кортен під стелу та встановлені таблички з портретами героїв Небесної сотні. І так само має бути замощена площадка перед стелою».

«Зараз тривають підготовчі роботи по монтажу першої оглядової площадки, і згодом її будуть бетонувати. Загальна вартість проекту – 10 мільйонів 836 тисяч гривень. Зараз освоєно два мільйони гривень і на один мільйон гривень закуплено матеріали: металоконструкції, щебінь, решту будівельних матеріалів», – поінформував також Андрій Шульський

«У цьому році також планується облаштування території перед стелою, замощення її бруківкою, облаштування трьох оглядових майданчиків, проведення водовідведення та освітлення. І весною буде проведено роботи з благоустрою території», – розповів також заступник директора комунального підприємства «Зелений Львів»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів