У Львові виконали 20% робіт зі спорудження Меморіалу Героїв Небесної сотні

11:48 19 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Відповідно до графіку спорудження Меморіалу Героїв Небесної сотні, виконання його основних робіт планується до 1 лютого 2019 року.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради. Заступник директора ЛКП «Зелений Львів» Андрій Шульський розповів: «Вже є готова стела. Ми є замовниками будівництва цього об’єкту. На роботи витрачено близько двох мільйонів гривень. Це демонтажні роботи, земляні маси, часткова зрізка дерев, залиття фундаменту під стелу та оглядові майданчики, які будуть розміщені в нижній частині перед стелою. Зараз 20% робіт виконано. Ми вже змонтували стелу і до кінця року плануємо облицювати її кортеном, який привезли з-за кордону. І саме зараз вже почалися монтажні роботи з металічних конструкцій під облаштування стели цим металом».

«Вартість робіт становить 10 мільйонів 836 тисяч гривень, але під час риття фундаментів тут виявили насипні ґрунти, тому потрібно провести додаткові роботи з укріплення. До кінця цього року триватимуть роботи з облицювання стели кортеном і замощення нижньої частини перед стелою. Весною будемо проводити роботи з благоустрою. Десь до літа об’єкт буде виконаний на 100%», – поінформував також Андрій Шульський.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів