У Львові відзначатимуть 150-річчя станції й району «Підзамче»

15:00 12 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/comfycity.lviv

У суботу, 13 липня, у Львові відбудеться масштабне святкування 150-річчя станції та району Підзамче, в рамках якої відбудеться сніданок-дискусія про майбутнє району.

Про це повідомили в п’ятницю, 12 липня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Святкування розпочнеться із дискусії на тему «Історія та перспективи Підзамче», до якої запрошуємо мешканців дільниці, журналістів та усіх зацікавлених у розвитку цієї дільниці Львова. Місце дискусії – Палац культури імені Гната Хоткевича на вулиці Кушевича.

«Доповідь «Трагічні сторінки історії Підзамче» прочитає Ольга Лідовська, про історія давнього Підзамче розповідатиме Василь Кметь», – поінформували також у міськраді.

«Доповідь «Місця пам’яті на мапі Підзамче. Музей «Територія терору» прочитає Ольга Гончар. Стратегію розвитку Підзамче оприлюднить Олександр Кобзарев з «Інституту міста», а проекти розвитку Підзамче – Тарас Репицький з ГО «Інститут Суспільних Ініціатив», – розповіли також у міськраді.

«Після дискусії всіх охочих запрошують на святкування, які будуть відбуватися на площі Криничній (біля станції «Підзамче»)», – повідомили також у міськраді та опублікували повну програму святкування.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів