У Львові розпочався патріотичний квест

15:45 1 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У четвер, 1 листопада, молодь із різних вищих навчальних закладів України взяла у Львові участь у патріотичному квесті з нагоди відзначення 100-ї річниці утворення Західноукраїнської Народної Республіки.

Про це повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації. Директор її департаменту з питань культури, національностей та релігій Мирослава Туркало зазначила: «Ми дуже мало знаємо свою історію, оскільки її замовчували впродовж десятиліть, тому такий квест покликаний поглибити знання молоді про визначні сторінки нашої історії. Минулого року ми започаткували обласний квест, а цьогоріч відбудеться загальнонаціональний захід, де буде залучено багато молоді. Взяти участь у грі зголосились команди багатьох вищих навчальних закладів України. Переможці та учасники отримають і заохочувальні, і цінні призи».

«Учасники квесту сформували команди, які виконуватимуть завдання на окремих  локаціях. Серед правил квесту зазначено, що усі запитання стосуються історії ЗУНР та Львова, а кожна із команд матиме власний маршрут. Фінал квесту – о 16:00», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Та команда, що за підсумками отримає найбільше балів, стане переможцем. Команди-переможців відзначать ввечері у  Львівському національному академічному театрі імені опери та балету імені Соломії Крушельницької під час презентація мистецького проекту «Історія сили. Музичний літопис ЗУНР», – повідомили також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів