Старшого лейтенанта Сергія Тинянова, уродженця міста Щастя, поховають у Львові

16:43 7 квітня 2024 р.

Фото до новини

У Сергія Тинянова залишилися мати, дружина, дві доньки, онучка та племінниці.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

У понеділок, 8 квітня, Львів попрощається з військовослужбовцем Сергієм Тиняновим, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону військовослужбовців розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, а об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Сергій Тинянов (05.08.1970 - 28.03.2024). Уродженець міста Щастя Луганської області.

Навчався у Щастинському ліцей №1 імені Костянтина Кутового Щастинської міської територіальної громади.

Вищу освіту здобув на геологічному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка. Під час проходження навчання завершив військову кафедру.

Упродовж 2004-2023 років працював на посаді менеджера зовнішньоекономічної діяльності у товаристві з обмеженою відповідальністю «Укленко».

Старший лейтенант. Під час повномасштабного російського вторгнення боронив Україну в лавах 123-го окремого батальйону територіальної оборони 113-ї окремої бригади територіальної оборони Регіонально управління «Схід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

Виконував бойові завдання на Харківському напрямку, за що був нагороджений памʼятною медаллю «Сили ТрО Купʼянськ — Готові до спротиву!»

За словами близьких, був різносторонньою особистістю, цікавився філософією, наукою та історією України. Колекціонував книги і проявляв творчість у написанні віршів. Усе життя любив спорт та підтримував гарну фізичну форму. Цінував хорошу музику, а останніми роками знайшов захоплення у грі на гітарі.

У Сергія Тинянова залишилися мати, дружина, дві доньки, онучка та племінниці.

Нагадаємо, меморіальну дошку Дмитру Сидоруку відкрили у Львівському фаховому коледжі спорту. Її встановили на стіні навчального корпусу закладу.

Додамо, сьогодні Львівщині попрощалася з 37-річним навідником Романом Дудичем.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів