Сьогодні виповнився рік першому рейсу електропотяга «Тарпан», здійсненого з Києва до Львова

22:58 24 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: bastion.tv

Вітчизняні швидкісні електропоїзди «Крюківського вагонобудівного заводу» за рік перевезли майже 228 тисяч пасажирів.

Сьогодні виповнився рік з початку курсування двосистемних швидкісних електропоїздів «Тарпан» виробництва ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод». За рік курсування ними здійснено 970 рейсів та перевезено 227 455 пасажирів. Станом на 23 червня 2015 року їх загальний пробіг склав понад 600 тисяч км.

Наразі два поїзди використовуються на маршрутах Київ (Дарниця) – Одеса – Київ (Дарниця), Київ – Запоріжжя – Київ, Київ – Кривий Ріг – Київ, Київ (Дарниця) – Львів – Київ (Дарниця). Квитки на них можна придбати в залізничних касах або онлайн  booking.uz.gov.ua.

Для комфорту пасажирів у поїзді передбачено буфет, систему клімат-контролю та інші зручності, над розширенням переліку яких ми продовжуємо роботу. Висловити свої побажання та зауваження, а також отримати корисну інформацію щодо курсування цих поїздів пасажири можуть отримати на сайті Української залізничної швидкісної компанії  intercity.uz.gov.ua.

Перший комерційний рейс двосистемний швидкісний електропоїзд ЕКр-1 «Тарпан» виробництва ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» здійснив 24 червня 2014 року в складі поїзда №743 за маршрутом Київ (Дарниця) – Львів. Одночасно поїзд може перевозити 609 пасажирів: у першому класі – 128, у другому – 479, ще два місця передбачені для осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Про це повідомили сьогодні, 24 червня, в прес-центрі Укрзалізниці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів