Прощання з Тарасом Решетівським, якого поховають у Львові на Личаківському кладовищі

17:16 12 травня 2024 р.

Фото до новини

У понеділок, 13 травня, Львів попрощається з військовослужбовцем Тарасом Решетівським, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Зранку о 09:00 у храмі Собору святого Івана Хрестителя УГКЦ (вул. Зубрівська, 1Г) відбудеться молитва і прощання з воїном.

Чин похорону захисника розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають Тараса Решетівського на Личаківському кладовищі.

Біографічна довідка захисника

Тарас Решетівський (08.03.1975 - 05.05.2024). Львівʼянин. 

Навчався у середній загальноосвітній школі №72. Згодом здобув освіту у ліцеї імені священномученика Климентія Шептицького та вищому професійному училищі №75 села Червоне (сьогодні – державний професійно-технічний навчальний заклад «Червоненське вище професійне училище»).

Після завершення навчання працював на виробництві та у сфері торгівлі, а впродовж останнього часу займався підприємницькою діяльністю. За словами рідних, був відданим сімʼянином, дуже любив дітей. Захоплювався архітектурою Львова, разом з дітьми відвідав багато музеїв міста.

На початку повномасштабного вторгнення російської федерації добровольцем став на захист держави від окупантів до 1-го прикордонного загону Державної прикордонної служби України. Виконував завдання на східному напрямку.

У Тараса Решетівського залишилися мама, дружина, двоє дітей і сестра.

Читайте такожГригорій Греса, Василь Жемела, Віталій Лебяк, Антон Сотник, Василь Яброцький загинули у ці травневі дні. Юрій Миронов — торік

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів